1) Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα αποκτήσετε είτε παραλαμβάνοντάς τα από το φαρμακείο μας, Κ.Κωννσταντινίδη 5 Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, είτε με αποστολή μέσω εταιρίας κούριερ.

2) Οι αποστολές των προϊόντων μας μπορούν να γίνουν σε περιοχές εντός Ελλάδος.

3) Τα προϊόντα αποστέλλονται στον χώρο σας σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας, και εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Εξαιρούνται περίοδοι αιχμής ( γιορτές και αργίες).

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα ενημερωθείτε άμεσα με mail ή τηλεφωνικά για την πορεία της παραγγελίας σας.

Το mamapharmacy.gr  δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων ή για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών και στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιά, απεργίες προμηθευτών, δυσλειτουργίες των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών (κούριερ), κ.λ.π. και γενικά σε λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του mamapharmacy.gr.

Η ευθύνη του mamapharmacy.gr περιορίζεται στις εκ της συμβάσεως με τον καταναλωτή ανειλημμένες υποχρεώσεις του και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτές.

4) Παραγγελίες για ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά, όταν είναι έτοιμες.

Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 5 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.

Ωράριο παραλαβής από το φαρμακείο:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10.00 – 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 11.00 – 14.00

5) ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

  • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 39.00€ και 2 κιλά αντίστοιχα, το κόστος μεταφορικών για χερσαίους προορισμούς αντιστοιχεί στα 2.50€ και για νησιώτικους προορισμούς στα 3.50€.
  • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο των 39.00€ και το βάρος των προϊόντων παραμένει λιγότερο από 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 2kg, υπάρχει επιβάρυνση 1.20€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Το κόστος της αντικαταβολής, σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 2.00€.
  • Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντός της εσωτερικής περιφερειακής οδού, για παραγγελίες άνω των 39€ και μέχρι 2 κιλά, τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν.
  • Για παράδοση την ημέρα Σάββατο και εώς 2 κιλά υπάρχει έξτρα χρέωση 3.50€.
  • Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές επιβαρύνονται με το ποσό των 5.80€, ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας και εώς 2 κιλά. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.

Οι παραγγελίες εκτελούνται μετά από την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο, Κυριακή και Αργίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.