Το Φαρμακείο

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο mamapharmacy.gr είναι η διαδικτυακή προέκταση του φυσικού μας καταστήματος, που ιδρύθηκε από την Μαρία Σιταρίδου – Τρουλάκη το 1980 και εδρεύει στην οδό Κ.Κωνσταντινίδη 5 στην Ηλιούπολη Θεσ/νικης. Σήμερα τη σκυτάλη της λειτουργίας του έχει πάρει η Κατερίνα Σιταρίδου, η οποία, πλαισιωμένη από τους επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες, με το ίδιο μεράκι και αγάπη με την προκάτοχο μητέρα της, είναι στη διάθεσή σας καθημερινά:

  • Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00-21:00 συνεχόμενα

  • Σάββατο 10:00-18:00 συνεχόμενα

  • Κυριακή κλειστά

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα μη συνταγογραφούμενων προϊόντων φαρμακείου, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά προϊόντα, βρεφικά είδη και παιδικές τροφές, σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να έχετε άμεσα στο σπίτι σας το προϊόν που σας ενδιαφέρει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η άψογη εξυπηρέτησή σας είναι ο βασικός στόχος μας. Τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας και ομορφιάς. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, στο 2310 65 55 66 & What’s up 698 639 3205 ,είτε να έρθετε στο φυσικό μας κατάστημα. Είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με θέματα που αφορούν στην υγεία και στην εμφάνισή σας.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν επιτρέπεται η πώληση φαρμάκων ούτε η παραλαβή και η εκτέλεση συνταγών μέσω διαδικτύου.